Aromaterapi olie massage

Aromaterapi med olie massage er en blid form for behandling, som har det primære formål at frigøre endorfiner i kroppen. Endorfiner er kroppens egen smertestillende medicin. Når der frigøres endorfiner, vil du opnå en smertelindrende effekt på samme vis, som du kan med smertestillende medicin. Endorfiner udløses i hjernen, men kan stimuleres ved blandt andet aromaterapi og massage.

Vi tilbyder aromaterapi med massage, hvor vi anvender rene æteriske olier – du bestemmer selv, hvilken duft du ønsker. De æteriske olier blandes op med en basis massageolie, så massagen udføres med lange, glidende bevægelser.

Æteriske olier bidrager ikke kun med en afslappende og behagelig duft, men indeholder også fantastiske egenskaber. Vores personale har uddannelse, erfaring og et grundlag for at anvende og behandle med æteriske olier. Som oftest vil æteriske olier komme fra blomster, bark, blade, frugter eller rødder. Altså naturlige olier, som er udvundet af de omgivelser, vi befinder os i. Det er essenser der er blevet anvendt i årtusinder. Olierne optages nemt gennem huden, det transporteres rundt med blodet. De har en beroligende effekt på kroppen, men også en opkvikkende effekt de steder, hvor der er behov for det.

Ved aromaterapi olie massagen er der tale om en komplet kropsbehandling, der løsner alle dine muskelgrupper op på en nænsom måde. Det gælder også de muskler, du ikke helt vidste, du havde ondt i. Hvis der er specifikke behov, er der mulighed for at koncentrere behandlingen indenfor et afstemt område, som aftales inden behandlingen begynder.

Når du er færdig med aromaterapi massagen, har du en afslappende fornemmelse i kroppen. Det er en skøn følelse, der vil have en positiv effekt over længere tid.

Aromaterapi med stearinlys