Hot Stone massage

En Hot Stone massage er en behandling, hvor vi anvender lune eller varme sten. Det er en variation af den klassiske massage, som er ekstra effektiv, da varmen er med til at løsne muskulaturen og bindevævet op. Det er især en effektiv behandling til lindring af muskelinfiltrationer, som også har en positiv påvirkning i forhold til stress.

De bløde, glatte og opvarmede sten placeres på ryggen og bevæges roligt hen over muskelgrupperne. Det er stenene, der masserer fremfor hænderne. Stenene varmes op til 50 grader. Det giver en betydelig afslappende effekt på musklerne, som ikke kan opnås med traditionel massage.

Varmen stimulerer blodcirkulationen, så du også efterfølgende vil mærke effekten, hvor blodet selv arbejder på at reparere eventuelle skader og udlede affaldsstoffer fra systemet.

Vores behandling har en positiv effekt på din mentalitet. Du vil opleve ro som følge af de varme sten og blide bevægelser. Massagen bliver udført over hele kroppen, men der er mulighed for at have fokus på bestemte problematiske områder, hvilket kan aftales inden behandlingen starter. De rene olier sikrer de lange, glidende massagestrøg, udført af de afrundende og behagelige varme lavasten.

Hot Stone massage er en terapiform til dig, der gerne vil have en dybdegående virkning, ro og afstresning.

Kvinde som får hot stone massage