Vores behandlinger

Hos Lanna Tradition Thai Massage tilbyder vi forskellige behandlinger. Prøv bl.a. Vores Thai varm olie massage, vores Hot Stone massage, zoneterapi eller en afslappende fodbehandling.

Få en beroligende og effektiv massage i Silkeborg

Hos Lanna Tradition Thai Massage i Silkeborg er der mulighed for at blive forkælet med en beroligende og effektiv massage. Her kan du vælge mellem flere behandlinger, afhængigt af hvad du foretrækker, og hvilke behov du har. Ved at have et kendskab til de forskellige behandlinger kan du bedre vælge mellem de forskellige ydelser, vi tilbyder i klinikken. Brug tiden på lidt selvforkælelse og nyd øjeblikket med massage, der styrker dig både mentalt og fysisk.

Aromaterapi olie massage

Olie massage med aromaterapi er en meget blid form for behandling, der frigør endorfiner i kroppen. Vi blander æteriske olier med en basisolie, så massagen kan udføre med lette, glidende bevægelser.

Hot Stone massage

Ved vores Hot Stone massage bruger vi opvarmede lavasten, som lægges på ryggen, og herefter bruges til at massere din krop og løsne muskulaturen. Denne behandling er især effektiv mod stress og spændinger.

Thai varm olie massage

I vores Thai varm olie massage bruger vi en opvarmet olie, da det er med til at øge følelsen af velvære samt lindre ømhed. Den varme olie giver mere effektiv blodgennemstrømning, der hjælper med at udlede affaldsstoffer.

Fodbehandling

Vores fodbehandling er ren forkælelse for dine fødder. Først ordner vi dine negle og behandler hård hud, herefter får du skøn fodmassage så dine fødder efterlades velplejede. 

Zoneterapi

Fodzonetrapi er en af de mest kendte former for zoneterapi. Fødderne er forbundet til resten af kroppen og ved massage og tryk på særlige områder, kan vi behandle gener andre steder på kroppen.