Om os

Thai Tradition massage i Silkeborg

Velvære og selvforkælelse er vigtigt for at give dig selv plads til at slappe af og nyde livet. Hos Lanna Tradition Thai Massage i Silkeborg, har du muligheden for at opleve en beroligende, effektiv og berigende massage, der giver dig øget fysisk og psykisk velvære. Vi vil gerne tilbyde vores kunder ro og velvære med behandlinger, der gør, at de kan gå herfra som en bedre og mere veltilpas version af sig selv.

Behandlinger der giver ro og velvære

Behandlingerne i klinikken bygger på ældgamle thailandske traditioner. Her anvender vi blandt andet teknikker med opvarmet olie og æteriske olier, der forstærker massagens effekt.

Formålet med vores klinik er ikke kun at skabe afslapning og smertelindring, men også at tilbyde nogle teknikker og terapiformer, der kan have en effekt på længere sigt ved at styrke kroppens evne til at hele skader og udlede affaldsstoffer – til fordel for fysikken og det mentale helbred.

Det er essentielt, at du giver kroppen den ro, der skal til, for at behandlingerne er mest muligt effektive. Derfor vil du efter afsluttet behandling blive tilbudt en bakke med the, vand og frugt, der kan bidrage til din maksimale afslapning.

Kompetent personale med stor erfaring

Når du træder ind hos Lanna Tradition Thai Massage, vil du blive mødt af Mai eller Boo. Begge er uddannede Thai massører og har mere end 10 års erfaring indenfor branchen hos forskellige klinikker.

Du vil altid blive mødt med ro fra det søde personale og blive modtaget med et smil. Det er vigtigt for os, at der bliver taget godt imod dig, og vi sætter en ære i at finde frem til en behandling, der tilgodeser dine behov, så du kan gå herfra med mindre stress og mere en mere afslappet følelse. Det er vigtigt for os at give dig den bedst mulige behandling, så har du særlige behov eller skavanker, sætter vi en ære i at finde den rette behandling for dig.

Vores lokaler er pæne, rene og lyse. Når du ankommer til klinikken, tager du blot plads i det store venteværelse eller placerer dig under solens stråler på vores dejlige terrasse. Så sørger vi for at hente dig, når vi er klar til at påbegynde din behandling.

Vi tilbyder forskellige behandlingsformer

Vi lægger vægt på de gamle traditioner fra Thai massagen og tilbyder derfor en bred vifte af terapiformer der understøtter dette. Om du har et ønske om lidt selvforkælelse med fodbehandling eller zoneterapi, aroma terapi eller hot stone massage er helt op til dig. Vi kan garantere, at alle vores behandlinger vil gøre en forskel for dig som kunde, hvor du kan opnå mere kropslig styrke, færre gener og et sundere selv. Hvis du leder efter professionel massage i Silkeborg, kan du trygt besøge os.