Thai varm olie massage

Vi udfører thai varm olie massage ved hjælp af opvarmede, rene olier. Varmen fra olien er med til at give dig en afslappet fornemmelse i hele kroppen. Samtidig vil de højere temperaturer fra olien nemmere trække ind gennem huden til dine muskler og arbejde mere effektivt. Når olien opvarmes, har det også en positiv effekt på blodgennemstrømningen, der er med til at udlede affaldsstoffer fra systemet. Herudover arbejder den i hele kroppen med en dybdegående heling af eventuelle skader.

Behandlingsformen med Thai varm massage olie har været anvendt i hundredvis af år i østen. Det er en metode, der bygger på ældgamle traditioner, hvor muskulaturen opvarmes og masseres blidt, hvorefter der kombineres med skånsomme strækøvelser og ledrotationer. Ved behandlingen stimulerer vi kroppens meridianbaner og fjerner eller forhindrer blokader i energibanerne.

Kendetegner for thai massagen er, at kroppen og musklerne stimuleres ved at bruge både hænder, knæ, underarme og albuer til at udføre massagen.

Efter endt Thai varm olie massage vil du føle velvære i hele kroppen samtidig med, at du oplever en lindring af eventuelle smerter og ømheder. Særligt er metoden effektiv til at løsne muskelsmerter og muskelinfiltrationer, der enten er akutte eller kroniske.

De gamle traditioner beretter yderligere, at Thai varm olie massage er med til at nedsætte træthed og i stedet tildele mere energi som følge af et øget flow i meridianbanerne. Derfor er Thai varm olie massage løsningen, der giver det optimale til både krop og sind.

Kvinde som får varm olie massage på ryggen